Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Langyos tejtben az élesztőt felfuttatjuk.
Egy tálba tesszük a lisztet, ráöntjük az élesztős tejet, hozzáadjuk a
tojássárgákat, sót, az olvaszott margarint, a cukrot. Fakanállal
összekeverjük nagyjából, utána kiborítjuk, és sima tésztává dolgozzuk.
Meleg helyen a duplájára kelesztjük.
Kinyújtjuk ujjnyi vastagra, kiszaggatjuk. 10-15 percet pihenni hagyjuk.
Az ujjunkat nyomjuk bele a fánk közepébe, mélyedést készítve.
Közepes forróságú olajba helyezve a fánk lyukas fele legyen alul, és
tegyünk rá fedőt, kb. 1 perc után vegyük le a fedőt, fordítsuk meg a
fánkokat, és 0,5-1 perc alatt hagyjuk aranybarnára sülni. Szalvétán
csepegtessük le az olajat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!