Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Este a csülköt kuktába tettem, a többi
hozzávalóval kb. 40 percig főztem. Ki se nyitottam, a főzőlében
éjszakára hűvös (10 fok alatti) helyre tettem.
Másnap a fagyos zsiradékot a tetejéről leszedtem, félretettem, a
csontokat kivettem, a húst nagyobb darabokra vágtam, bőrét bekockáztam.
Szerecsendióval, őrölt köménnyel, őrölt borssal befűszereztem, a
kimaradt zsírjával mindenhol bekenegettem, a zúzott fokhagymát a hús
közé kenegettem. (Sózni már nem kellett, a só jól átjárta.)
A káposztát kiöblítettem, kinyomkodtam, a hagymát félfőre aprítottam.
Kevés szalonnazsiradékon a hagymát megdinszteltem, rajta a káposztát a
köménnyel, borssal, babérral, cukorral, 1 pohár húsfőző lével félig
megpároltam.
Sütőtálba terítettem a hagymás káposztát, ráhelyeztem a húsdarabokat, és
előmelegített 200 fokos sütőbe toltam, sütés közben néhányszor
megkentem a hús bőrét szalonnazsírral, így pirítottam kb. 1 órát,
ameddig a hús bőre megpirult.
A burgonyákat megtisztítottam, több helyen félig bemetszettem, és héjastól a mikróban 15 perc alatt megsütöttem.
Tálalásnál a húsdarabok mellé kínáltam a sült hagymás káposztát, és a burgonyát.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!