Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítés:
A húst vékonyan felcsíkozzuk, majd kissé
belisztezzük. Kevés forró olajba tesszük, és addig sütjük, amíg kérget
kap a hús. Megsózzuk, borsozzuk, lassú tűzön főzzük kevés vizet öntve
alá, amíg a hús megpuhul, kb. 35-40 perc (a marhahúsnak több idő kell).
A mártáshoz a felszeletelt gombát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a
kockákra vágott csemege uborkát és paradicsomot, egy picit pároljuk,
majd ízesítjük 2 kanál mustárral, átkeverjük, felöntjük tejszínnel,
átforraljuk, majd ráöntjük a húsra, amit szintén átforralunk. Ha kell
még, utánízesítünk, majd tálaljuk főtt rizzsel vagy hasábburgonyával.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!