Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A sütőt 175 fokra előmelegítjük. A
fokhagymát megtisztítjuk. A húsba egy széles késsel lyukakat fúrunk,
beletömködjük a 12 db olívabogyót és a fokhagymát, és ízlés szerint
sózzuk, borsozzuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. Az 1 evőkanál
vajat tűzálló serpenyőben megolvasztjuk, és a hús mindkét oldalát
barnára sütjük benne. Hozzáadjuk a hagymát, ráöntjük a sört és a
paradicsompürét. Lefedjük, és a sütő legalsó rácsán kb. 1 és negyed
óráig sütjük. A paradicsomokat megmossuk, héjukat bevagdossuk,
leforrázzuk, majd hideg vízbe rakjuk, és lehúzzuk a héjukat.
A húst kivesszük a serpenyőből, alufóliába tekerjük, és állni hagyjuk,
amíg a szósz el nem készül. A hús sörös levét leszűrjük, átöntjük egy
másik serpenyőbe, és az ecetet és az almapépet krémesre keverjük vele.
Ezután felforraljuk, besűrítjük szójaszósszal, majd hozzáadunk 1 és fél
teáskanál sót, 2 csipet fehérborsot és a maradék 2 és fél dkg vajat. A
paradicsomokat 2 percre olívaolajba tesszük, és a maradék 2 evőkanál
olívabogyóval együtt kisütjük. A húst szeletekre vágjuk, és főtt
rizzsel, a paradicsommal, az olívabogyóval és a sörszósszal tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!