Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az édesköményt megmossuk és megtisztítjuk.
/Édeskömény tisztítása: megmossuk, gyökértövét és a száraz
pikkelyleveleket eltávolítjuk, ezután a finom rostszálakat felfelé
lehúzzuk, hosszában kettévágjuk, torzsáját óvatosan ék alakban
kivágjuk./ Hosszában negyedeljük, és a rostokra merőlegesen csíkokra
vágjuk.
A brokkolit megmossuk, leveleit eltávolítjuk, rózsáit a vastag törzséről
leválasztjuk, a szárakat meghámozzuk, keresztben felszeleteljük. A
gombát és a hagymát megmossuk, megtisztítjuk, és a sonkával együtt
kockára vágjuk.
Az összes zöldséget és a sonkát olajon, közepes lángon állandóan kevergetve 5 percig pirítjuk. Hagyjuk langyosra hűlni.
Közben a tejet, a főzőtejszínt és a tojást összekeverjük, sóval, borssal
és csipetnyi szerecsendióval. A zöldséges-sonkás keveréket alacsony
falú tűzálló tálba terítjük, és a tejjel leöntjük. Előmelegített sütőbe
toljuk, és aranypirosra sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!