Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
A húst kissé vastagabb szeletekre vágjuk,
sózzuk, és a serpenyőben felforrósított olajos vajon mindkét oldalát
megpírítjuk. Ezt követően aláöntjük a bort vagy a bor+bodzaszörpöt,
lefedve félpuhára pároljuk, időnként meglocsolva, és az elfőtt lét
pótolva.
A félpuhára főtt húshoz adjuk a szőlőszemek 3/4 részét, kissé
összenyomkodjuk, továbbá a negyedelt fügéket is beletesszük, és tovább
pároljuk. Mielőtt a teljesen megpuhulna a hús, hozzáadjuk a maradék
szőlőszemeket és az apróbb darabokra vágott zsályaleveleket, majd a
párolást befejezzük.
Párolt rizzsel tálaljuk a gyümölcsös szeleteket.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!