ételrecept: Sertéssült szőlővel és fügével

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Sertéssült szőlővel és fügével

 

Hozzávalók:
  • 50 dkg sertéscomb
  • 40-50 dkg szőlő, lehetőleg muskotályos, valamint magnélküli
  • 2 evőkanál vaj
  • 2-3 evőkanál olaj
  • 2 dl fehérbor vagy 1 dl bor és 1 dl bodzaszörp
  • őrölt bors
  • zsályalevél
  • 4-5 db füge
Elkészítés:

A húst kissé vastagabb szeletekre vágjuk, sózzuk, és a serpenyőben felforrósított olajos vajon mindkét oldalát megpírítjuk. Ezt követően aláöntjük a bort vagy a bor+bodzaszörpöt, lefedve félpuhára pároljuk, időnként meglocsolva, és az elfőtt lét pótolva.

A félpuhára főtt húshoz adjuk a szőlőszemek 3/4 részét, kissé összenyomkodjuk, továbbá a negyedelt fügéket is beletesszük, és tovább pároljuk. Mielőtt a teljesen megpuhulna a hús, hozzáadjuk a maradék szőlőszemeket és az apróbb darabokra vágott zsályaleveleket, majd a párolást befejezzük.

Párolt rizzsel tálaljuk a gyümölcsös szeleteket.

Címkék: sertéssült szőlővel és fügével

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu