Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
1/2 kg liszt
6 ek. olaj
1 kiskanál cukor
1 kiskanál só
1 tasak élesztő
250 ml. víz
fedeles serpenyő
tejföl
fokhagyma
bazsalikom
paradicsom
paprika
kolbász v. sonka
sajt
Elkészítés:
A lisztet, sót, cukrot, élesztőt és vizet összegyúrom, adhatok hozzá még
lisztet, ha túl ragadós a massza, de nem szabad nagyon kötöttnek
lennie. 30-40 percig állni hagyom ( ha lehet meleg helyen). A fokhagymát
összetöröm, elkeverem a tejföllel és bazsalikommal, ez lesz az alap. A
többi hozzávalót felvágom, lereszelem a sajtot.
A tésztát, miután megkelt négy részre osztom. Előmelegítem a
serpenyőt, fontos, hogy teflonos, fedeles serpenyőt használjunk!
Belisztezett nyújtódeszkán vékonyra nyújtom a tésztát, majd a serpenyőbe
teszem, kis lángon 4 percig sütöm fedő alatt, ha már szépen megsült az
alja megfordítom, rákenem a tejfölös alapot, rápakolom a feltéteket és
megszórom sajttal, majd újabb 4 perc fedő alatti sütés után készen is
van! Isteni finom!!!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!