Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Egy nagy tálban összekeverem a lisztet és a
sót, majd beleteszem a vajat. Addig morzsolom, amíg morzsaszerűen
összeáll. Ezután hozzáadom a cukrot. A tojásokat és az írót
összekeverem, hozzáadoma tésztához, és egy fakanállal jól összekeverem.
Akkor jó, ha nem ragad. Ha túl szaraz, hozzaadhatsz meg egy kis írót
(tejszínt).
Ha kész a tészta, kinyújtom 2,5 cm vastagra, és kb. 5 cm-es átmérőjű pogácsaformával kiszaggatom.
220 fokos előmelegített sütőben 12-13 percig sütöm. Hagyom kihűlni.
Ezutén félbevágjuk, majd mascarponéval (lehet tejszín is) és lekvárral
kenjük meg.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!