ételrecept: Savanyú uborkás raguleves

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók 4 személyre:
  • 2 nagyobb sárgarépa
  • 2 fej vöröshagyma
  • 30 dkg sertéshús
  • 10 dkg savanyú uborka
  • 3 evőkanál olaj
  • erőspaprikakrém ízlés szerint
  • 1 dl tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 dl uborka
  • 1 evőkanál vágott petrezselyem
Elkészítés:

Megtisztítjuk, és megmossuk a húst és a zöldségeket. A húst apró kockára, a répát és az uborkát vékony karikákra vágjuk. A hagymát felaprítjuk.

Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a hagymát, rátesszük a húst, és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, teszünk rá paprikakrémet, 2 dl vizet, és lefedve pároljuk. Ha kell, pótoljuk a vizet. Amikor már majdnem puha a hús, beletesszük a répát és az uborkát, majd öntünk bele még annyi vizet, hogy 1 l legyen benne. Kíméletesen főzzük, amíg kellő puha lesz a hús és a zöldség. Simára kikeverjük a tejfölt, a lisztet és az uborkalevet, ha kell, pici vizet adunk hozzá, majd behabarjuk vele a levest. Kiforraljuk, megszórjuk a petrezselyemmel, és tálaljuk.

Címkék: savanyú uborkás raguleves

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu