Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Megtisztítjuk, és megmossuk a húst és a
zöldségeket. A húst apró kockára, a répát és az uborkát vékony karikákra
vágjuk. A hagymát felaprítjuk.
Felforrósítjuk az olajat, megfuttatjuk benne a hagymát, rátesszük a
húst, és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, teszünk rá paprikakrémet, 2 dl
vizet, és lefedve pároljuk. Ha kell, pótoljuk a vizet. Amikor már
majdnem puha a hús, beletesszük a répát és az uborkát, majd öntünk bele
még annyi vizet, hogy 1 l legyen benne. Kíméletesen főzzük, amíg kellő
puha lesz a hús és a zöldség. Simára kikeverjük a tejfölt, a lisztet és
az uborkalevet, ha kell, pici vizet adunk hozzá, majd behabarjuk vele a
levest. Kiforraljuk, megszórjuk a petrezselyemmel, és tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!