Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
30 dkg sovány sertéshús,
5 dkg vaj v. margarin,
1 ek. reszelt vöröshagyma,
1 csomó leveszöldség,
1/4 citrom,
2 db babérlevél,
1 db leveskocka,
1 dl tejföl
pici pirospaprika,
2 ek. liszt,
só,
bors,
1 cs. petrezselyemzöld
Elkészítés:
Kisebb kockákra vágjuk a sovány sertéshúst, és átsütjük a vajon. Ha a
hús megfehéredett, hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, megfonnyasztjuk.
Meghintjük egy késhegynyi pirospaprikával, 1 ek. liszttel, sóval,
borssal, és 2 liter vízzel felöntjük. Beletesszük a karikákra vágott
leveszöldséget, hozzáadjuk a citromot héjastól, a babérleveleket és a
leveskockát. Időnként megkeverve a levest (nehogy odakapjon a liszt),
addig főzzük, míg megpuhulnak a benne lévők. Megkóstoljuk (kellemesen
savanykás legyen az íze), és ha kell, sóval, ecettel utánaízesítjük.
Végül simára keverjük a tejfölt egy csapott kanál liszttel, és ezzel
besűrítjük. Kiforraljuk. A tálban a tetejét frissen vágott
petrezselyemzölddel hintjük meg.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!