ételrecept: Savanyú sertésragu leves

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
30 dkg sovány sertéshús,
5 dkg vaj v. margarin,
1 ek. reszelt vöröshagyma,
1 csomó leveszöldség,
1/4 citrom,
2 db babérlevél,
1 db leveskocka,
1 dl tejföl
pici pirospaprika,
2 ek. liszt,
só,
bors,
1 cs. petrezselyemzöld

Elkészítés:
Kisebb kockákra vágjuk a sovány sertéshúst, és átsütjük a vajon. Ha a hús megfehéredett, hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, megfonnyasztjuk. Meghintjük egy késhegynyi pirospaprikával, 1 ek. liszttel, sóval, borssal, és 2 liter vízzel felöntjük. Beletesszük a karikákra vágott leveszöldséget, hozzáadjuk a citromot héjastól, a babérleveleket és a leveskockát. Időnként megkeverve a levest (nehogy odakapjon a liszt), addig főzzük, míg megpuhulnak a benne lévők. Megkóstoljuk (kellemesen savanykás legyen az íze), és ha kell, sóval, ecettel utánaízesítjük. Végül simára keverjük a tejfölt egy csapott kanál liszttel, és ezzel besűrítjük. Kiforraljuk. A tálban a tetejét frissen vágott petrezselyemzölddel hintjük meg.

Címkék: savanyú sertésragu leves

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu