Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A sonkát összekockázzuk, majd feltesszük a
hagymával és a babérlevéllel főni. (Gyors érlelésűt szoktam használni,
mert az hamarabb megfő.) Kb. 15-20 percig főzzük.
Közben meghámozzuk a krumplit, majd összekockázzuk, és a sonkával együtt
készre főzzük. Teszünk bele sót és ételízesítőt is, de ezzel óvatosan,
mert a sonka is sós. A lisztből az olajjal zsemleszínű rántást
készítünk, és mikor kikapcsoltuk alatta az égőt, hozzáadjuk a
pirospaprikát. Jól elkeverjük, és hideg vízzel felengedjük, majd a
leveshez adjuk. Jól kiforraljuk, közben hozzáadjuk az ecetet. Kellemesen
savanykásra kell ízesíteni.
Tálaláskor 1-1 kanál tejfölt tehetünk a tányérba.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!