Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
4 főre:
35 dkg csirkemell filé,
1 ek olíva olaj,
1 ek vaj,
só,
tört színes bors,
2 ek méz,
40 dkg sárgabarack (édesebb de ne túl puha), bazsalikom (friss vagy szárított),
1,5 dl narancslé,
3 dl tejszín,
1 ek kukorica keményítő, (növényi főző tejszínkrém is lehet),
fahéj
Elkészítés:
A csirkemellet vágjuk vékonyabb csíkokra.
Sózzuk, borsozzuk, majd a olajon és a vajon megpirítjuk kifehéredésig.
Szórjuk meg szárított bazsalikommal, majd adjuk hozzá a mézet.
TIPP: Ha friss bazsalikomot használunk, akkor azt csak a végén adjuk a raguhoz aprítva.
Kicsit karamellizáljuk.
A barackokat magozzuk ki, majd vágjuk vékonyabb csíkokra.
Adjuk a húshoz, és 2-3 percig süssük együtt.
Először a narancslevet adjuk hozzá.
A keményítőt keverjük ki a tejszínnel, és szintén öntsük hozzá.
Forraljuk be. Ha túl sűrű lenne a szósz, 1/2-1 l vízzel hígíthatjuk.
A végén ízlés szerint fahéjjal ízesítsük.
Rizsköret illik hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!