Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
500g leveles tészta
300g sárgabarack magozva, kis kockára vágva
1,5 ek keményítő
1,5 ek cukor
tojás a kenéshez, cukor a szóráshoz
Elkészítés:
A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, kb 2mm vastagra. Kb 15x10cm
négyzetekre vágjuk, és a képen látható módon bevagdossuk az egyik felét.
A másik felébe tesszük a barackos tölteléket, amihez a barackot a
keményítőt, és a cukrot összekeverjük.
A tészta szélét kenjük meg villával felvert tojással, és hajtsuk rá a
vágott felét a töltöttre. Nyomkodjuk össze a széleket ujjal, vagy
villával, kenjük meg a tészta tetejét is, és szórjuk, vagy ne szórjuk
cukorral.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!