Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Aki kedveli a lekvárt, az imádni fogja ezt a pikáns finom ínyencséget amely a rum és az áfonya finom ízvilágát ötvözi!
Hozzávalók: 60 dkg áfonya, 2 dl rum, 2 kanál mazsola, 1 kanál őrölt fahéj, 50 dkg befőző cukor.
Az áfonyát jól megmossuk és lecsöpögtetjük, és egy nagyobb edénybe tesszük.
Hozzáadjuk a mazsolát, a fahéjat, és a cukrot, majd meglocsoljuk rummal. Felforraljuk, és öt percen át főzzük.
bloadposition bottom5}
Forró üvegekbe töltjük, és száraz dunsztba tesszük. Pirítósra vagy kenyérre kenve is finom, de, bátrabbak húsok mellé is kínálhatják.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Kiwis almalekvár mézzel