ételrecept: Rozmaringos szűzpecsenye

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók: 60 dkg sertés szűzpecsenye, 1 teáskanál rozmaring, só, bors, fehérbors, 50 dkg brokkoli (vagy karfiol), 20 dkg ementáli sajt, 2,5 - 3 dl tej-szín, olaj a sütéshez, zsír és zsemlemorzsa a formához.

Előkészítés: A húst megtisztítjuk, lehártyázzuk, és 3 cm széles szeletekre vágjuk, amelyeket tenyérrel nyomkodunk simára. Forró olajban mindkét oldalon aranybarnára sütjük, egész kevés vízzel felöntjük, rozmaringgal, sóval, borssal fűszerezzük, s puhára pároljuk. Kivesszük, és melegen tartjuk. A megmosott és megtisztított brokkolit sós vízben nem túl puhára főzzük, kivesszük és lecsepegtetjük.


Elkészítés: Az ementáli sajtot finomra reszeljük, és a tejszínnel felfőzzük, hogy sűrűn folyó masszát kapjunk. A brokkolit úgy szedjük szét, hogy a szárát 3 cm hosszú darabokra vágjuk, és a rózsája külön maradjon. Egy kizsírozott és zsemlemorzsával be-szórt felfújtformában elrendezzük a brokkoli-szárakat és leöntjük a forró sajtmártással. Sóval és fehérborssal ízesítjük és előmelegített sütőben, 220 °C-on kb. 15 percig sütjük. A brokkoli rózsákat ráhalmozzuk a forma közepére, és további 5 percig sütjük a sütőben. Ezután körben elrendezzük rajta a húst és az egészet forrón tálaljuk.

Címkék: rozmaringos szűzpecsenye

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu