Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A marhahúst megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
Mély, lefedhető serpenyőben az olajat felforrósítjuk, és üvegesre
pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a húst, és kevergetve addig
pirítjuk, amíg egy kis színt kap. Megszórjuk az ételízesítővel,
felöntjük kb. 5 dl vízzel, és lefedve lassú tűzön kb. másfél óráig
pároljuk. Közben a gombát megtisztítjuk. A paradicsomot pár pillanatra
forró vízbe mártjuk, majd leöblítjük hideg vízzel, lehúzzuk a héját, és a
húsát feldaraboljuk. Amikor a hús már majdnem puha beletesszük a rizst,
az apró gombát, a kukoricát, a paradicsomot. Megsózzuk, borsozzuk, és
jól összekeverjük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedve
lassú tűzön még kb. 20 percig pároljuk, amíg a rizs is megpuhul. A
petrezselymet megmossuk, lerázzuk róla a vizet, és apróra vágjuk. Az
ételt forrón, a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!