ételrecept: Rizses marharagu

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók 4 személyre:
  • 40 dkg marhacomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 20 dkg apró gomba
  • 3. evőkanál olaj
  • 1 evőkanál ételízesítő
  • 2 paradicsom
  • 15 dkg rizs
  • 40 dkg morzsolt kukorica (lehet mélyhűtött vagy konzerv is)
  • 1 csokor petrezselyem
Elkészítés:

A marhahúst megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.

Mély, lefedhető serpenyőben az olajat felforrósítjuk, és üvegesre pirítjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a húst, és kevergetve addig pirítjuk, amíg egy kis színt kap. Megszórjuk az ételízesítővel, felöntjük kb. 5 dl vízzel, és lefedve lassú tűzön kb. másfél óráig pároljuk. Közben a gombát megtisztítjuk. A paradicsomot pár pillanatra forró vízbe mártjuk, majd leöblítjük hideg vízzel, lehúzzuk a héját, és a húsát feldaraboljuk. Amikor a hús már majdnem puha beletesszük a rizst, az apró gombát, a kukoricát, a paradicsomot. Megsózzuk, borsozzuk, és jól összekeverjük, majd felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Lefedve lassú tűzön még kb. 20 percig pároljuk, amíg a rizs is megpuhul. A petrezselymet megmossuk, lerázzuk róla a vizet, és apróra vágjuk. Az ételt forrón, a petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

network.hu

Címkék: rizses marharagu

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu