Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A sütőt előmelegítem 170 C fokra. A
tésztához a tojásokat szétválasztom, a fehérjét kemény habbá verem. A
sárgájákhoz hozzáadom a barna cukrot, kikeverem, majd a többi
hozzávalóval összekeverem, jó ragacsos tésztát kapok, lazítom a
fehérjehabbal.
Egy közepes méretű tepsibe sütőpapírt teszek, erre öntöm a ragacsos tésztát, majd elsimítom, és 55 percet sütöm 170 C fokon.
Ezután hagyom kihűlni a tepsiben, majd a papírt lehúzom róla, és tetszés
szerint felvágom és töltöm az alábbi krémmel: a tejszínt a porcukorral
és a habfixálóval kemény habbá verem. Egy másik tálba rakom a
mascarponét, a reszelt almát, a citromok héját és levét meg a fél csomag
zselatin fixet és jól elkeverem, majd a tejszínhabot is hozzáadom.
Mivel 2 felé osztottam a tésztát, így 2 cukormázat készítek, az egyikbe 1
citrom levét facsarom, a másikba fél narancs levét, majd a mázakat a
sütikre öntöm, késsel elsimítom, és hagyom megszikkadni a mázat,
hűtőszekrényben.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!