Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítés:
A kockára aprított vereshagymát a zsiradékon
aranyszínűre dinsztelem, meghintem pirospaprikával, elkeverem, és
azonnal felöntöm 2 dl hideg vízzel. Zsírjára sütöm, azután beleteszem a
sertéshúst, és addig pörkölöm nagy lángon, amíg a húst a saját leve
ellepi. Ekkor lefedem, és fedő alatt, gyenge lángon kb. 20 perc alatt
félpuhára párolom. Ekkor beleszeletelem a fokhagymát, meghintem
köménymaggal, gyengén sózom. A sóval óvatosan, mert a káposzta sós!
Kizsírozott edénybe terítem az előzőleg átöblített káposzta egy részét.
Erre kerül az előfőzött rizs, majd a félkész sertéspörkölt. Arra a 4
felkarikázott kemény tojás meg a füstölt kolbász, némi tejföllel
megöntözve. Újabb réteg káposzta következik, majd annyi víz, amennyi épp
ellepi. Lefedem, és 40 percre magára hagyom a sütőben, kis lángon.
Végül, amikor a teteje kissé megpirult, meglocsolom alaposan tejföllel,
és még 20 percig sütöm.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!