ételrecept: Raguleves petrezselymes gombóccal

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók: Elkészítés:

A csirkeaprólékot és a sertéshúst alaposan megmossuk, majd a sertéscombot felkockázzuk. A sárgarépát, fehérrépát felkarikázzuk, a zellergumót és a kelkáposztát vékony csíkokra szeljük. A vöröshagymát egészben hagyjuk, a fokhagymát apró darabokra vágjuk.
A kétféle húst feltesszük egy lábosban főni annyi vízzel, hogy jól ellepje. Ha felforrt, lehabozzuk, majd csökkentjük alatta a lángot, hogy épp csak bugyogjon, de ne forrjon. Amikor félig megpuhult, hozzáadjuk a zöldségeket és a fűszereket is, s tovább főzzük, mintegy másfél órát.
Ha minden puha benne, vékony paprikás rántással berántjuk.
Közben elkészítjük a levesbetétet: a két csomag petrezselyemzöldet finomra felaprítjuk, megfelezzük. 2 db egész tojásból, 1 evőkanál olajjal, megfelelő mennyiségű liszttel és 1 csokornyi petrezselyemzölddel galuska állagú tésztát készítünk. Egy teáskanál segítségével a forrásban lévő levesbe szaggatjuk, és néha megkeverjük. Akkor jó, ha már feljön a tetejére. Ekkor a lángot lekapcsoljuk, s a maradék petrezselyemzöldet rászórjuk. Azonnal lefedjük, de a fedőt picit megemelve elkeverjük benne a petrezselyemzöldet, majd tálalás előtt pár percig fedő alatt pihentetjük.

Címkék: raguleves petrezselymes gombóccal

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu