Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csirkeaprólékot és a sertéshúst alaposan
megmossuk, majd a sertéscombot felkockázzuk. A sárgarépát, fehérrépát
felkarikázzuk, a zellergumót és a kelkáposztát vékony csíkokra szeljük. A
vöröshagymát egészben hagyjuk, a fokhagymát apró darabokra vágjuk.
A kétféle húst feltesszük egy lábosban főni annyi vízzel, hogy jól
ellepje. Ha felforrt, lehabozzuk, majd csökkentjük alatta a lángot, hogy
épp csak bugyogjon, de ne forrjon. Amikor félig megpuhult, hozzáadjuk a
zöldségeket és a fűszereket is, s tovább főzzük, mintegy másfél órát.
Ha minden puha benne, vékony paprikás rántással berántjuk.
Közben elkészítjük a levesbetétet: a két csomag petrezselyemzöldet
finomra felaprítjuk, megfelezzük. 2 db egész tojásból, 1 evőkanál
olajjal, megfelelő mennyiségű liszttel és 1 csokornyi
petrezselyemzölddel galuska állagú tésztát készítünk. Egy teáskanál
segítségével a forrásban lévő levesbe szaggatjuk, és néha megkeverjük.
Akkor jó, ha már feljön a tetejére. Ekkor a lángot lekapcsoljuk, s a
maradék petrezselyemzöldet rászórjuk. Azonnal lefedjük, de a fedőt picit
megemelve elkeverjük benne a petrezselyemzöldet, majd tálalás előtt pár
percig fedő alatt pihentetjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!