Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csirke bőrét apró kockára vágjuk, pörcnek
kisütjük. A pörcöt félretesszük, a zsírjába a kockára vágott szívet,
zúzát, a félbevágott nyakat, lábat, a hagymát, a metélőhagymát, a
petrezselyemlevelet beletesszük, megszórjuk 1 kanál liszttel,
hozzámorzsoljuk az erőleveskockákat. Vízzel felöntjük, lassú tűzön –
mint a kocsonyát – főzzük.
Félidőben hozzáadjuk a franciasaláta-
alapot, a szegfűborsot, a feketeborsot, a lestyánt és sót ízlés szerint.
A végén a kaliforniai paprikát – apró kockára vágva – rászórjuk a
pörccel együtt.
A galuskához a darát – ami lehet kukorica is – a libamájpástétommal,
ételízesítővel, petrezselyemmel, tojással összedolgozzuk, evőkanállal
kiszaggatjuk (nagy galuskákat) és belefőzzük a levesbe.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!