ételrecept: Provence-i vörösboros marharagu

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • 1 kg marhahús
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 fej hagyma
  • 1 sárgarépa
  • 10 dkg fekete olívabogyó
  • 1 doboz kockázott paradicsom
  • 2 üveg vörösbor (provence-i, ha lehet)
  • olívaolaj
  • kakukkfű
  • babérlevél
  • rozmaring
  • bors
  • liszt
Elkészítés:

A hagymát és a répát felkarikázzuk, hozzáadjuk a kakukkfüvet, a babérlevelet és a rozmaringot, felöntjük a borral, majd beletesszük a felkockázott marhahúst. Egy éjszakát a hűtőben érleljük. Másnap kiemeljük a húskockákat, és serpenyőben, kevés olívaolajon megfuttatjuk. Kiszedjük a húst, meghintjük liszttel, majd egy kiolajozott kuktába tesszük. A serpenyőbe (amiben megfuttattuk a húst) beleöntjük a pácként szolgáló bort, és addig forraljuk, amíg elpárolog belőle az alkohol (5-7 perc), közben időnként leszedjük a tetején keletkező habot. Ezután a húsra öntjük, sózzuk, borsozzuk, lezárjuk a kuktát, és enyhe tűzön 2 órát főzzük. Kinyitjuk a kuktát, a húshoz adjuk a kockázott paradicsomot és az olívabogyókat, és további fél órát főzzük, fedő nélkül. Főtt krumplival kínáljuk.

Címkék: provence-i vörösboros marharagu

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu