Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
20 dkg liszt, 1 dkg élesztő, só, 10 ek. langyos víz
Elkészítés:
Az élesztőt egy csészében elmorzsoljuk, 2 ek langyos vízzel elkeverjü,
hozzávegyítünk egy púpozott ek. lisztet és fél óráig langyos helyen
kelesztjük. A megmaradt lisztet átszitáljuk, közepébe mélyedést
készítünk, beletesszük a megkelt élesztőt és csipet sót, utána vízzel
jól összedolgozzuk, míg sima, rugalmas tésztát kapunk. Cipóba formáljuk,
letakarjuk, langyos helyen kelesztjük. Mikor a tészta kétszeresére
dagadt, a két tenyerünk között ellapítjuk, utána ujjainkkal kerekre
húzogatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!