Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Olvaszd meg a vajat, és add hozzá a barna
cukrot. Jól keverd össze, majd hagyd kihűlni. Add hozzá a felvert
tojásokat, és gondosan dolgozd össze. Tedd bele a sütőport, a sót, a
vaníliaaromát és a diót. Alaposan keverd össze. Adagold hozzá a lisztet,
és addig keverd, amíg teljesen szétoszlik a masszában. Formálj a
tésztából diónyi golyókat. Helyezd a golyókat kikent sütőlapra,
egymástól 6–7 cm távolságra. Spatulával lapítsd a golyókat koronggá.
(Előtte olajozd meg, hogy ne ragadjon a tésztához.)
Süsd 190 fokon 10–12 percig. 1 percig hagyd hűlni a sütőlapon, majd rakd át tortarácsra, és hagyd teljesen kihűlni.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!