Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A megmosott marhahátszínt sóval, borssal bedörzsöljük. Nagy lábosba tesszük. Mellétesszük a megtisztított, feldarabolt leveszöldséget, a felnegyedelt hagymát. Felöntjük a kétféle borral. Babérlevéllel, szegfűszeggel, darabka citromhéjjal, paradicsompürével ízesítjük, és fedő alatt, kis lángon másfél-két órát pároljuk. A darabos fűszereket eltávolítjuk, a húst kivesszük. A mártást átpasszírozzuk vagy összeturmixoljuk. Vajjal összegyúrt liszttel sűrítjük. Összeforraljuk. A húst felszeleteljük és a bécsi mártással leöntve kínáljuk. Burgonyafánk illik hozzá.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!