Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A kagylót kézzel óvatosan kivesszük a héjából, a rajta lévő nyúlványt eltávolítjuk.
A kagylóhéjat meleg vízbe áztatjuk, majd alaposan lemossuk. A sonkát
hosszában félbevágjuk. Minden kagylót körbetekerünk egy sonkadarabbal,
és fogpiszkálóval rögzítjük. Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk,
majd a kagylókat az óramutató járásával megegyező irányban beletesszük.
(Így tudni fogjuk, melyiket tettük be először, és azt fordítjuk majd
meg elsőként.) Kb. 3 percig sütjük egyik oldalát, majd falapát
segítségével átfordítjuk. Másik oldalán is ugyanennyi ideig sütjük.
A fogpiszkálókat eltávolítva, melegen, a kagyló héjában tálaljuk. A serpenyőben maradt olajhoz, ha szükséges, adunk még egy teáskanálnyit, majd megdinszteljük rajta a zúzott fokhagymát. A citrom levével és az aprított petrezselyemmel átmelegítjük, és a kagylókra kanalazzuk. Salátalevelet és paradicsomot kínálunk mellé.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!