Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A csicseriborsót (ha nem konzerv) egy
éjszakára beáztatjuk, áztatólevét leöntjük, és jó alaposan megmossuk.
Egy lábosba öntjük, és annyi sós vízben, hogy ellepje, megfőzzük (25-30
perc). (Ha esetleg többet főzünk a csicseriborsó fagyasztható.) A
konzervet nem kell főzni.
Az apróra vágott vöröshagymát és paprikát kevés olívaolajon
megfonnyasztjuk, hozzátesszük a paradicsompürét, és kicsit tovább
pirítjuk. Beleöntjük a paradicsomot, és kevés vízzel felöntve további
4-5 percig főzzük. Ezután tesszük bele a csicseriborsót, sózzuk,
borsozzuk, és annyi vízzel felöntjük, hogy kb. 1 ujjnyira ellepje. Fedő
alatt készre főzzük (kb. 20 perc.)
Rizzsel vagy bulgurral tálaljuk, kínáljunk hozzá joghurtot vagy cacikot
(dzsadzsik - joghurtos, mentás, fokhagymás, olívaolajas reszelt
uborkából készült saláta), úgy még finomabb!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!