Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók: 5 dkg RAMA margarin, 1 db nagyobb jégcsapretek, 5 dkg besamelmártás, 10 dkg trappista sajt, 1 db paradicsompaprika, egy csokor petrezselyemzöld, szerecsendió, őrölt fehérbors, só.
Elkészítés: A jégcsapretket – két végét eltávolítva – 4 egyforma darabra vágjuk. A belsejét karalábévájóval kiemeljük, majd félretesszük. A margarint besamelmártással elkeverjük, hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott sajtot, paradicsompaprikát, az apróra vágott retek-belsőt, és a finomra vágott petrezselyemzöldet. Reszelt szerecsendióval, borssal, sóval ízesítjük, és a jégcsapretkekbe töltjük. Tálalásig hűtőbe tesszük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!