Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók
: 1kg csirkemellfilé,1kis pohár tejföl,2 tojás,4 gerezd fokhagyma,1
ekanál pirospaprika,só, bors, liszt,sütéshez, olaj.
A körethez, 1kg burgonya,1 fej vöröshagyma,5dk margarin,10dk füstölt
sajt,só, 1 kis pohár tejföl, zsemlemorzsa,
Leírás : Elkészítjük a
pácot,a tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt,a zúzott
fokhagymát, és a fűszereket,a csirkemelleket felszeleteljük,enyhén
kiklopfoljuk,és alaposan beleforgatjuk a pácba, és 1 napra a hűtőbe
tesszük.Másnap a köretet készítjük el elöször. A burgonyát héjában
megfőzzük,, majd meghámozzuk. Egy jénait kikenünk margarinnal,, és a
kihűlt burgonya harmadát belereszeljük, megsózzuk,beterítjük, vékonyra
szelt hagymával,ráreszeljük a sajt felét,és margarindarabkákat teszünk
rá.
Ezt végig csináljuk a burgonya második harmadával is, majd az utolsó adag burgonyát már csak tejföllel locsoljuk meg, és megszórjuk zsemlemorzsával, előmelegített sütőben pirulásig sütjük. A húsokat a pácból kiemeljük,lisztbe forgatjuk, és olajban megsütjük.Tálaláskor füstölt sajttal megszórjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!