Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
30 dkg kicsontozott csirkecomb
30 dkg sertéscomb
só
bors
5 dkg liszt
2 dl olaj
csipetnyi ételízesítő
1 dl tejföl
csipetnyi majoránna
főtt zöldborsó
A rizsropogóshoz:
20 dkg rizs
8 dkg húsos szalonna
1 kis fej vöröshagyma
3 dkg vaj
5 dkg liszt
1 dl tej
2 tojás
só
bors
5 dkg zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A csirkecombokat kisebb darabokra, a sertéscombokat szeletekre vágjuk. A
húsokat megsózzuk, megborsozzuk, lisztbe forgatjuk, és forró olajon
mindkét oldalukon elősütjük.
A sütés után megmaradt olajhoz 1 dl vizet öntünk, hozzáadjuk az
ételízesítőt, majd felforraljuk. Belekeverjük a tejfölt, 1 evőkanál
lisztet, és majoránnával megszórjuk.
Egy tűzálló tálba rakjuk az elősütött húsokat, leöntjük az
elkészített mártással, letakarjuk fóliával, és sütőben 20 percig
pároljuk.
Ezután eltávolítjuk a fóliát, és megpirítjuk a tetejét.
A rizsropogóshoz a leöblített rizst 4 dl vízben addig főzzük, amíg a leve el nem fő.
A húsos szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, és ezzel együtt
pirítjuk meg a hagymát. A vajból, lisztből és a tejből mártást
készítünk, hozzáadjuk a kész rizst, a hagymás szalonnát és 1 egész
tojást. Sóval, borssal ízesítjük, kihűtjük, golyó alakúra formázzuk,
majd tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban pirosra sütjük, és melegen, a főtt zöldborsóval tálaljuk a megsült húsfalatokat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!