Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A széttördelt kekszet a megolvasztott vajjal
és a vaníliás cukorral összekeverjük, és 24 cm átmérőjű kikent formába
tesszük. 30 percig hűtőben pihentetjük.
A krémtúrót, a cukrotés a lisztet összekeverjük. Egyenként beleütjük a
tojásokat. A vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és a túróhoz adjuk. A
citrom- és a narancshéjat lereszeljük, a masszához keverjük. A tejszínt
felverjük, és azt is belekeverjük. Sütőpapírból 80 cm hosszú csíkot
vágunk, kétszer keresztben félbehajtjuk. Magasított peremként a forma
köré tesszük. A masszát a formába öntjük, és a sütit 180 fokon 15
percig, 150 fokon 1 óra 30 percet sütjük. Ne nyitogassuk a sütő ajtaját!
Közben összekeverjük a tejszínt a cukorral és a vaníliás cukorral. A
süteményre kenjük, és készre sütjük. Egy éjszakára a sütőben hagyjuk a
süteményt.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!