ételrecept: New York-i túrótorta

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 84 db
  • Videók - 107 db
  • Blogbejegyzések - 1393 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 4 db

Üdvözlettel,

minden ami finom vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Hozzávalók:
  • Az alaphoz:
  • 12,5 dkg ropogós keksz (pl. teljes kiőrlésű vajas keksz)
  • 2 evőkanál Rama margarin
  • fél csomag vaníliás cukor
  • A töltelékhez:
  • 60 dkg krémtúró
  • 18 dkg cukor
  • 5 dkg finomliszt
  • 4 tojás
  • 1 rúd vanília
  • 2 citrom
  • fél narancs
  • 1 dl tejszín
  • A tetejére:
  • 2,5 dl tejszín
  • 4 evőkanál cukor
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • porcukor
Elkészítés:

A széttördelt kekszet a megolvasztott vajjal és a vaníliás cukorral összekeverjük, és 24 cm átmérőjű kikent formába tesszük. 30 percig hűtőben pihentetjük.

A krémtúrót, a cukrotés a lisztet összekeverjük. Egyenként beleütjük a tojásokat. A vaníliarúd belsejét kikaparjuk, és a túróhoz adjuk. A citrom- és a narancshéjat lereszeljük, a masszához keverjük. A tejszínt felverjük, és azt is belekeverjük. Sütőpapírból 80 cm hosszú csíkot vágunk, kétszer keresztben félbehajtjuk. Magasított peremként a forma köré tesszük. A masszát a formába öntjük, és a sütit 180 fokon 15 percig, 150 fokon 1 óra 30 percet sütjük. Ne nyitogassuk a sütő ajtaját!

Közben összekeverjük a tejszínt a cukorral és a vaníliás cukorral. A süteményre kenjük, és készre sütjük. Egy éjszakára a sütőben hagyjuk a süteményt.

Címkék: new york-i túrótorta

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu