Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A lisztet kelesztőtálba szitáljuk, majd
hozzáadjuk a sót, a szárított élesztőt és annyi meleg vizet, hogy
könnyen gyúrható, de ne lágy tésztát kapjunk. Ezután meglocsoljuk 3
evőkanál olívaolajjal, hólyagosra dagasztjuk, majd konyharuhával
letakarva meleg helyen legalább a duplájára kelesztjük.
Most lisztezett gyúródeszkára borítjuk, 4-5 mm vastag négyszögletes lappá nyújtjuk, majd éles késsel 4x4 részre daraboljuk.
A füstölt lazacot 16 kicsi darabra vágjuk, a citromot hosszában négy
részre, majd szeletekre daraboljuk, az olívabogyót elfelezzük. Végül
mindegyik tésztanégyzetre 1-1 kicsi lazacdarabot, citromcikket,
olívabogyót teszünk, alufóliával vagy sütőpapírral bélelt nagyméretű
gáztepsibe tesszük, meglocsoljuk az olívaolajjal, és ha újból megkelt,
180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük.
Ha elkészült, rácsra téve kihűtjük. Bor, pezsgő vagy koktél mellé kiváló.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!