Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A hagymát felkockázom, és kevés olajon
serpenyőben megdinsztelem. A nagyjából összevágott medvehagymaleveleket
rádobom és megfonnyasztom, párolom kicsit. Mielőtt elzárom a hőt az
edény alatt, rádobom a szétnyomott fokhagymát, és összeforgatom vele.
Egy másik edényben felteszem főni a felkockázott burgonyát az
ételízesítővel és sóval. Amikor megfőtt, leveszem a tűzről, és anélkül,
hogy leszűrném, hozzáteszem a megpárolt medvehagymát, és botmixerrel
krémesre dolgozom, habosítom.
Visszateszem a tűzre, felpótolom vízzel annyira, amilyen sűrű krémlevest
szeretnék, utána sózok, hozzáadom a tejszínt, a borsot és az őrölt
szerencsendiót, és összeforralom.
A levest tányérba szedem, megszórom levesgyönggyel, vagy pirított
zsemlekockákkal, a tányér közepébe teszek egy pötty tejfölt, így
tálalom. Aki szereti, reszelt füstölt sajtot is hinthet a tetejére.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!