Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A rizst megmossuk, majd bő, forrásban lévő vízbe szórjuk.
Kissé megsózzuk, babérral fűszerezzük, és közepes lángon puhára főzzük.
Ha kész, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, jól lecsöpögtetjük. A
konzerv zöldségeket leszűrjük, lecsöpögtetjük. Az újhagymát
megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk. A paprikát 1 cm vékony kockára
vágjuk. Mindezeket a mazsolával és a nem túl vékonyan felszeletelt
mandulával együtt tálba öntjük, a rizst hozzáadjuk. Az öntethez a
mustárt, a mézet meg a sót az ecetben simára keverjük, azután
cseppekként az olajat is hozzáadjuk. Jól kikeverjük, azután a salátára
locsoljuk és átforgatjuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!