Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A kéksajtos mártogatóshoz villával
összetöröm a sajtot. Ha újhagymákat használok, akkor félbe, majd
félcentis darabokra, ha lilahagymát, ennél apróbbra vágom, végül
összekeverem a hozzávalókat.
A babpüréhez aprítógépben finomra aprítom a hozzávalókat, utoljára
hagyva a babot, amit kicsit durvára hagyok. Villával is össze lehet
törni, de ilyenkor a hagymát leginkább reszeljük.
A paradicsomos salsához olívaolajon megpirítom a hagymát, majd a
picikére kockázott paprikát, azután a paradicsommal összefőzöm. A
miniatűr (1*1mm) kockákra vágott cukkini az utolsó pillanatban megy
bele. Végül fűszerezem, majd kihűtöm.
Tálakra rendezem a mártogatósokat, és mellé pakolom a nyers zöldségeket, kenyérféléket.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!