Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
6 tojásból a megszokott módon piskótát
sütünk, majd a lekvárral megkenve feltekerjük. A maradék 4 tojásból a
kibélelendő tál méretével megegyező tortalapot sütünk.
A málnát pár kanál vízzel, cukorral, vaníliás cukorral feltesszük főni,
mikor rottyan egyet, besűrítjük a keményítővel, és hűlni hagyjuk.
Közben a mascarponét kikeverjük a mézzel és a vaníliás cukorral.
A zselatint a tejben megduzzasztjuk, majd felolvasztjuk.
A piskótatekercsekből 1 cm vastag szeleteket vágunk, és kibélelünk vele egy üstöt, gömbölyű aljú tálat vagy tortaformát.
A tejszínt kemény habbá verjük.
A mascarponéba belekeverjük a zselatint, majd a habbá vert tejszínt. A
piskótára öntünk egy réteget, rápöttyözünk a málnaszószból, majd ismét
krém következik, rá málnaszósz. Mikor elfogyott minden masszánk, illetve
megtelt a piskótatekercsekkel bélelt tál, egy kés lapjával függőlegesen
tartva márványosra keverjük a krémet.
Ezután pedig a lekvárral megkent lappal befedjük az egészet.
Hagyjuk minimum 1-2 órát hűlni, majd óvatosan kiborítjuk, és tetszőlegesen szeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!