Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Feltesszük a tejet forrni, s közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukor felével.
A felforrt tejbe evőkanállal beleszaggatjuk a galuskákat, 1 percig
főzzük, majd megfordítjuk, a másik oldalát is 1 percig főzzük. A kész
habgaluskákat óvatosan kiszedjük egy tágas edénybe.
A tojássárgákat a cukor másik felével, a vaníliás cukorral és a liszttel
jól kikeverjük, hozzáöntjük a tejhez, majd gyakori kevergetés mellett
forrásig hevítjük (de nem forraljuk fel!).
Ezt a vaníliás krémet egy jénai tálba öntjük, majd rászedjük a
habgaluskákat, s végül a tetejét meghintjük fahéjjal, megszórjuk
mazsolával.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!