Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
50 dkg csiperke gomba
kevés olaj
kicsi fej fehérhagyma
4 db kockasajt
1 dl tejszín
1 db erőleveskocka
só
gyömbér
szerecsendió
fehérbors
petrezselyem
fokhagymakrém
1 evőkanál liszt
Elkészítés:
A gombákat viszonylag nagyobb darabokra szeletelem, az apróra vágott
hagymával és gyömbérrel, szerecsendióval meghintve megdinsztelem.
Megszórom liszttel, és kevés vízzel felengedem. Beleteszem a
kockasajtot, az erőleves kockát és felolvadás után felengedem vízzel.
Kb. 10 percig forralom, majd beleöntöm a tejszínt, a fokhagymakrémet,
petrezselyemmel megszórom, borssal még ízesítem. Amikor újra felforrt,
már készen is van.
Megjegyzés:
Mártást ugyanígy készíthetek, kicsit több liszttel és kb. 1 dl vízzel. Az erőleveskocka miatt a sózással vigyázzatok!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!