Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészítés:
A krumplit megpucoljuk, apró kockákra
vágjuk, felteszük főni 2 kiskanál sóval (héjában főtt krumplit is
készíthetünk, akkor csak meg kell mosni a krumplikat, és főzés után
pucolni és kockázni). A lilahagymát vékony csíkokra vágjuk, sózzuk,
kevés olajon megpároljuk.
A majonézt és a tejfölt összekeverjük kevés mustárral, sóval, borssal és
egy csipet cukorral. Igazából ízlés dolga, hogy ki miből mennyit rak
bele, de a mártásnak elég erőteljes ízűnek kell lennie, mert a krumpli
sokat lágyít rajta. Ha megfőtt a krumpli, leszürjük, és összekeverjük a
hozzávalókat.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!