Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Tedd fel főni a lencsét és a rizst. A lencsét érdemes előtte néhány óráig áztatni, hogy hamarabb kész legyen.
Közben készítsd el az öntetet: Az olajba keverd bele a szójaszószt és a
citromlevet, majd a szárított fűszereket. Utána reszeld bele a
fokhagymát, és tégy bele egy pici borsot vagy borsikafüvet.
A rizst és a lencsét közvetlenül a főzés után keverd össze (hogy az ízek
jól összeérjenek) egy salátástálban a következő módon: a rizsre öntsd
rá az öntetet, az apróra összevágott petrezselymet és lilahagymát.
Ezután keverd össze alaposan, majd óvatosan forgasd bele a lencsét, hogy
az ne törjön szét, mert akkor nem lesz gusztusos.
Úgy lesz finom, ha 20-30 percig áll. Hidegen, melegen egyaránt fogyasztható.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!