Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
2 csirkecomb
25 g vaj
½ tk pirospaprika
½ doboz csemegekukorica konzerv
50 ml csirkealaplé
50 ml tejföl
1 tk liszt
csipet Cayenne bors
só
bors
1 ek petrzselyemzöld, apróra vágva
Elkészítés:
A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, mossuk, szárazra töröljük. Sóval, borssal fűszerezzük.
A tejfölt összekeverjük a liszttel és 25 ml vízzel. A csemegekukoricát leszűrjük, a levét felfogjuk.
A vajat egy serpenyőben felforrósítjuk. A csirkecombokat erős lángon átsütjük, majd kivesszük.
A serpenyőt levesszük a tűzről, a megmaradt pecsenyezsírhoz
hozzákeverjük a pirospaprikát. Ráöntjük a kukorica levét és a levest.
Felforraljuk, hozzáadjuk a kukoricát is.
Besűrítjük a lisztes tejföllel. Sóval, borssal, Cayenne borssal fűszerezzük.
A csirkecombokat egy fedeles tűzálló tálba rakjuk, ráöntjük a
kukoricás mártást, és lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben, 45
percig pároljuk.
Levesszük a tál tetejét, és kissé megpirítjuk. Majd megszórjuk petrezselyemzölddel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!