Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A krumplikat héjában megfőzöd. Amíg fő, összekevered a lisztet az élesztővel (ha rendes élesztővel készíted, azt fel kell futtatni, ezért az instantot egyszerűbb használni), sóval, porcukorral. Ebben a lisztes keverékben elmorzsolod a margarint. Hozzáadod a tojásokat és a vizet, és összegyúrod a tésztát. Ha megfőtt a krumpli, akkor meghámozod és összetöröd, majd hűlni hagyod. A kihűlt, összetört krumplit hozzágyúrod a tésztához. A tésztába lehet keverni magokat (tökmag, napraforgómag, szezámmag, lenmag). A kész tésztát beteszed a hűtőbe legalább fél órára, de ha egy-két nap múlva sütöd meg, akkor is teljesen jó. Belisztezett deszkán kb. másfél cm vastagra nyújtod és kiszaggatod. A tetejét megkenheted tojássárgájával, tehetsz rá magokat vagy sajtot. A tepsit nem kell kilisztezni, kivajazni, sütőpapírozni, nem ragad le. Előmelegített, 200 fokos sütőben szép pirosra sütöd. Ebből a mennyiségből – pici szaggatóval - 6 tepsi lesz.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!