Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A kacsacombokat előkészítjük, majd bedörzsöljük a só, bors és rozmaring keverékével. Legalább 1 napig pihentetjük a hűtőben.
Ezután egy magasfalú hőálló tálba tesszük a combokat, melléhelyezzük a
fokhagymát, öntünk rá 1 dl alaplevet és annyi zsírt, hogy ellepje a
húst. 140-150 fokra előmelegített sütőben 2-2,5 órán keresztül sütjük a
húst. Amikor elkészültek a kacsacombok, kivesszük a zsírból, és egy
serpenyőben pirosra sütjük.
A párolt körtéhez kettévágjuk és megpucoljuk a körtét, magházát óvatosan
kivájjuk. A bort és a vizet felforraljuk, ízesítjük cukorral, fahéjjal
és a borssal, majd beletesszük a körtét, és közepes hőfokon félpuhára
főzzük.
A rukkolát meglocsoljuk a citrom levével. A diót durvára törjük.
Tálaláskor maréknyi rukkolát teszünk a tányérra, ráhelyezzük a körtét,
morzsolunk rá kevés kéksajtot, és megszórjuk dióval, majd melléhelyezzük
a kacsacombot.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!