Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Az élesztőt 1/2 dl langyos tejben 1/2 dkg
cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk
az élesztőt, a tojássárgát, sót (ne sajnáljuk belőle), és kevés tejjel
összegyúrjuk. (Én robotgéppel összekeverem).
Ceruza vastagságúra kinyújtjuk, és 8-10 cm-es rudakra vágjuk. Felvert
egész tojással megkenjük, és sóval (ne sajnáljuk) és egész köménymaggal
megszórjuk.
A sütőlemezen 2-3 cm távolságra rakjuk egymástól (ha közelebb van, az
sem baj, max. 4-5-öt kapunk be egyszerre), és középmeleg sütőben világos
rózsaszínűre sütjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!