Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Hozzávalók:
260 g téglalap alakú keksz
Krém:
200 g porcukor
500 g túró
200 g Rama margarin
1 cs vaníliás cukor
3 banán
Máz:
140 g főzőcsoki
100 g vaj
Elkészítés:
Egy darab alufóliát leterítünk. Az alufóliára leteszünk három sor kekszet közvetlen egymás mellé.
A mázhoz valókat gőz fölött összeolvasztjuk, majd a banánokat
belemártjuk és hagyjuk megszilárdulni a csokit. A krém hozzávalóit
robotgép segítségével krémesre keverjük.
A krém felét a kekszre simítjuk, majd erre teszünk a kekszből újabb
három sort. Erre rákenjük a krém másik felét. A középső sorra fektetjük a
csokiba mártott banánokat. Az alufólia segítségével a banánokra hajtjuk
a két szélső sor kekszet és pár órára hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt leöntjük a maradék mázzal és visszatesszük a hűtőbe, hogy megdermedjen.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!