Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A fügéket megmossuk, leszárítjuk, hosszában
négy részt bevágjuk, de nem vágjuk teljesen át, majd kicsit szétnyitjuk,
egy kis darabka kecskesajtot nyomunk bele, és ha az összes fügét
megtöltöttük, sütőpapírral bélelt tepsibe állítjuk.
Meglocsoljuk az olívaolajjal, megszórjuk frissen őrölt borssal, és 180 fokos sütőben 12-15 perc alatt megsütjük.
Közben a rozsos mini bagettet vagy kiflit éles késsel félujjnyi vastag
szeletekre vágjuk, és serpenyőben, szárazon mindkét oldalukat
megpirítjuk.
Tálaláskor 3-3 töltött fügét tányérra teszünk, pirított bagett- vagy
kifliszeleteket teszünk mellé, és körbelocsoljuk a sült zsiradékkal.
Forrón kínáljuk.
A kecskesajt ízlésünknek megfelelően lehet, nemes penésszel, rúzzsal érő is. Ha aszalt fügéből készítjük ezt az ételt, az aszalt fügét vágjuk félbe, tegyünk bele egy kicsi darabka sajtot, csavarjuk 1 szelet baconbe, és sütőpapírral bélelt tepsibe téve, 180 fokos sütőben süssük pirosra.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!