Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A cukrot serpenyőbe tesszük, és annyi vizet
adunk hozzá, hogy éppen ellepje. Karamellizáljuk, hozzádobjuk a
mandulát, átforgatjuk, és a felét kiöntjük szilikonlapra vagy
sütőpapírra, elsimítjuk.
A mazsolát hozzáadjuk a maradék mandulás karamellhez, felöntjük a
tejjel, felforraljuk, amíg az összes cukor el nem olvad, majd
összeturmixoljuk. A vajat a tetejére morzsoljuk, lefedjük.
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk a
porcukorral, a végén hozzáadjuk a keményítőt, és még ezzel is kicsit
verjük. A tojássárgákhoz adjuk folyamatos keverés mellett a forró
karamelles tejet, és kevergetve egyszer felforraljuk. Kihűtjük.
A tojásfehérjéből két kanállal galuskákká formázzuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és 80 fokos sütőben lassan kiszárítjuk.
A lehűtött karamelles madártejet a habgaluskákkal és a darabokra tördelt mandulás karamellel tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!