Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A karalábét és a hagymát felkockázom, majd
kevés olajon megpárolom. Ezután 2 dl vizet öntök rá, hogy éppen ellepje,
és adok hozzá egy zöldségleveskockát. Az egészet elkezdem puhára főzni,
10 perc elteltével hozzáadom a felkockázott krumplit is, mivel ezt
kevesebb ideig is elég főzni.
Miután a zöldségek megfőttek, hagyom hűlni egy kicsit, majd összeturmixolom az egészet.
Újra visszateszem a tűzre, majd belekeverem a tejfölt és annyi vizet,
hogy még sűrű maradjon az állaga. Forrásig hevítem, végül beleteszem a
szerecsendiót, a borsot és a petrezselymet ízlés szerint.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!