Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A karácsonyi menü és a karácsonyi hangulat kialakításában fontos szerepet kapnak az idényszerű gyümölcsök és csonthéjasok. Legyen szó pár narancssárga mandarinról, vagy egy gyönyörű rubint vörös gránátalmáról, már a színeikkel is feldobják a karácsonyi asztalt.
A vörös áfonyát is több féleképp felhasználhatjuk, a levét reggeli gyümölcsturmixhoz, és koktélokhoz, míg aszalt formában a gyümölcsét salátákhoz, müzlihez, sütemények és torták ízesítésére is használhatjuk.
A gránátalma is sokféle kép felhasználható, élénkvörös magvait desszertekhez, salátákhoz használjuk fel, levét pedig a főzésnél, mivel enyhén savanykás ízt kölcsönöz az ételnek. A karácsony egyik elengedhetetlen kelléke a gesztenye, amely sütve, püré formájában, vagy kandírozva is felhasználhatjuk. A gesztenyéből készíthetünk krémlevest, tehetjük töltelékként tortába, süteménybe, muffiba.
A másik téli kedvenc a dió, amely számtalan sós és édes ételbe is tehető. A dió különösen jól társítható a kék sajttal és a cikóriával, de gyakran tesznek pirított diót salátákba, levesekbe és tészta ételekbe is.
A pisztácia és a fenyőmag a kekszeknek és a desszerteknek ad kiváló íz világot, de süteményekbe és tortákba is felhasználhatók.
Tehát a karácsonyi menüt bátran dobjuk fel téli gyümölcsökkel és csonthájasokkal, amelyek már önmagában is ünnepi hangulatot visznek otthonunkba.
Üdvözlettel: Gordon Ramsay
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Almás sütemény a reggeli kávéhoz
A mediterrán étrend a hosszabb élet titka
Konzerv helyett főzzünk mi magunk a babának!
Vízkőoldás egyszerűen és természetesen