Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
1 liter vízben fedő alatt fél órán át
főzzük a fahéjat, a szegfűszeget és a vaníliát, azután leszűrjük.
Meghámozzuk az almát, szeleteljük vagy kockára vágjuk, felöntjük az
illatos, fűszeres vízzel és a borral, és 10 percig főzzük a cukorral.
Közben csomómentesre keverjük a pudingport a tejszínben, és az almához
öntjük. Jól összekeverjük, és ismét felforraljuk. Amint forrni kezd,
levesszük
a tűzről. Hozzáadjuk a reszelt citromhéjat, beleszórjuk az áfonyát, és forrón, illatosan tálaljuk.
Tipp: ehhez a leveshez olyan vaníliarúd is jó,
amelyből valamilyen süteményhez már kikapartuk a pici vaníliaszemcséket.
A fahéj és a szegfűszeg helyett
forraltbor fűszerkeveréket is használhatunk.
Az aszalt áfonyát vagy mazsolát főzés előtt fél órával áztassuk kevés langyos vízbe, esetleg a leveshez használt borba, hogy megduzzadjanak, megpuhuljanak a szemek.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!