Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a minden ami finom közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
minden ami finom vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
A hagymát, paprikát, paradicsomot olajon
megpirítom, aztán mehet hozzá a hús. Addig pirítom, míg kifehéredik.
Ezután hozzáadom a fűszereket, kicsit így is pirítom, majd felöntöm BŐ
vízzel. Fontos, hogy BŐ vízzel, mert miután félig megpuhult a hús, utána
adom hozzá a káposztát, puhára főzöm együtt. Ha túl hígnak tűnik,
kanállal megcsapolom. A rizst külön megfőzöm, s ha kész, a káposztás
hússal összekeverem, összerottyantom. Tejföllel tálalom.
Ha valaki szereti a füstölt ízeket, összekeveréskor rakjon bele egy
kevés nagyon apróra vágott füstölt kolbászt, főzze még kb. 10 percig.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!